For mange kan det fort bli mange detaljer og mye "greier" som skal fikses, og i disse tilfeller hjelper vi gjerne til med å få alt på plass.

Da må det kontaktpersonen deres opprettes som en "ny kontakt" i tripletex også må det tildeles noen rettigheter.

Ny kontakt
Først må vi opprette en ny kontakt i tripletex. Det er veldig viktig at epost adresse blir skrevet inn riktig da det er denne som gir oss tilgang.

Det må også nederst i samme skjema angis at kontakten skal ha utviddet tilgang.

Når man da trykker på LAGRE så blir kontakten opprettet og får tilsendt en epost som bekrefter at man er blitt lagt til som kontakt. Etter lagringen blir man sendt til profilsiden til den nye kontakten og her må det tildeles noen rettigheter som er tidsbegrenset fra vår side, i tillegg er våre kunde representanter bundet av strenge taushetserklæringer, rettningslinjer og andre vilkår slik at du som kunde ikke skal være bekymret for noe.

Følgende tilganger må gis for at vi skal få tilgang til og gjøre alle nødvendige tilpassninger.

• Systemtilgang
  • Brukeradminstrator
  • Kontoadministrator

Ingen ting gjøres uten korrekt fag kompetanse slik at du skal være trygg på at ingen ting blir gjort feil.

Når klargjøring er fullført kan dere som kunde slette kontakten og alle tilganger vil da bli fjernet.